Ticci konyha - Ticci szakácskönyve

Kecskeméti dara

Kecskeméti dara

Hozzávalók:

  • 3 dkg dara,
  • 30 dkg nyers, áttört sárgabarack,
  • 1 evőkanál cukor,
  • 3 cl barackpálinka,
  • citromlé

Elkészítése:

3 dl forrásba lévő vízbe, állandó keverés mellett, belefőzzük a darát, majd a sárgabarackot, a cukrot és a barackpálinkát. Citromlével ízesítjük, üvegpohárba szedjük. Hidegen, olvasztott sárgabaracklekvárral meglocsolva tálaljuk.

 

Címkék: , ,

Kommentek


Kommenteléshez kérlek, jelentkezz be:

A Google és Facebook belépéssel automatikusan elfogadod felhasználási feltételeinket.

VAGY


| Regisztráció


Üdvözlünk a Cafeblogon! Belépés Regisztráció Tovább az nlc-re!