Ticci konyha - Ticci szakácskönyve

Csokoládé-sodó

Csokoládé-sodó

Hozzávalók:

  • 3 szelet csokoládé
  • ½ liter tej
  • 4 tojássárgája
  • 10 dkg cukor
  • kis liszt
  • vanília

Elkészítése:

3 szelet csokoládét fél liter tejben a tűzhelyen . 4 tojássárgája, 10 dkg cukor, kis liszt és vaníliához öntjük és folytonos kavarás mellett, felfőzzük és habverővel folyton verve, tűzön fölforraljuk, és ha forrt és jó habos elvesszük és még 10 percig verjük. Dr. Steinbachné Réczey Anna. 1914

 

Címkék: ,

Kommentek


Kommenteléshez kérlek, jelentkezz be:

| Regisztráció


Üdvözlünk a Cafeblogon! Belépés Regisztráció Tovább az nlc-re!