Ticci konyha - Ticci szakácskönyve

Csokoládé koch 1914

Csokoládé koch

Hozzávalók:

  • 14 dkg csokoládé
  • kevés víz
  • 5-6 dkg cukor
  • 2 tojásfehérje
  • 6 tojás kemény habja
  • 21 dkg cukor
  • vaj

Elkészítése:

14 dkg csokoládét sütőben lágyítva, kevés vízzel és 5-6 dkg cukorral összekeverjük és két tojásfehérjének hozzátétele után még egy ideig habosra keverjük. 6 tojás kemény habja és 21 dkg cukor lesz azután még óvatosan hozzákeverve. Vajjal kikent tálba tesszük, és addig sütjük, míg fölreped. Dr. Steinbachné Réczey Anna. 1914

 

Címkék: , ,

Kommentek


Kommenteléshez kérlek, jelentkezz be:

A Google és Facebook belépéssel automatikusan elfogadod felhasználási feltételeinket.

VAGY


| Regisztráció


Üdvözlünk a Cafeblogon! Belépés Regisztráció Tovább az nlc-re!