Ostyába vagy akármi másba (tortába)
Csokis töltelék
Hozzávalók:
- 3 dl tejszín
- 2 tábla főző étcsokoládé (Katica)
- 5-10 dkg vaj
- ízlés szerint cukor
- 1-2 ek. főzős, csokoládé pudingpor
Elkészítése:
3 dl tejszínt felforralsz, 2 tábla főző étcsokit beletördelsz(én Katicát szoktam, én nem hűtőben tartom, ezért főleg, most a melegben elég puha volt, így könnyebben elolvadt), és felfőzöd, majd kétszeresére felvered, hagyod kihűlni (hidegvízbe edényestül, majd hűtőbe), ha kihűlt még egyszer felvered, visszarakod a tűzre, és 5-10 dkg vajat beleolvasztasz, ízlés szerint cukrozod. Ha nem elég sűrű, akkor egy kicsi csokiszószt kimersz, beleraksz 1-2 ek. főzős, csokoládé pudingport és belekevered. Ezt rakod az ostya közé, vagy tortába.
Kommentek
Kommenteléshez kérlek, jelentkezz be: