Ticci konyha - Ticci szakácskönyve

Borsodó

Borsodó

Hozzávalók:

  • 2 dl kissé vizezett bor
  • 6 db kockacukor
  • 1-2 egész tojás és 2-3 tojássárgája
  • 10 dkg cukor

Elkészítése:

2 dl kissé vizezett bort 6 db. kockacukorral fölforralunk; a tojást (1-2 egész tojás és 2-3 tojássárgája) 10 dkg cukorral elkeverve, hozzá öntjük a bort és habverővel folyton verve, tűzön fölforraljuk és ha forrt és jó habos elvesszük és még 10 percig verjük. Dr. Steinbachné Réczey Anna. 1914

Címkék: , , ,

Kommentek


Kommenteléshez kérlek, jelentkezz be:

| Regisztráció


Üdvözlünk a Cafeblogon! Belépés Regisztráció Tovább az nlc-re!