Ticci konyha - Ticci szakácskönyve

Borított barack-kása

Borított barack-kása

Hozzávalók:

  • 3,5 dkg vaj
  • 5 dkg cukor
  • 7 dkg baracklekvár
  • 5 tojássárgája
  • 5 tojás habja
  • melegített baracklekvár

Elkészítése:

3,5 dkg vajat habosra keverünk, 5 dkg cukrot és 7 dkg baracklekvárt téve hozzá, még fél órát keverjük, miközben 5 tojássárgáját is egyenként hozzáadunk. Utoljára az 5 tojás habját keverjük bele és kikent formában jó félórát gőzben főzzük. Melegített baracklekvárt adunk külön hozzá. Dr. Steinbachné Réczey Anna. 1914

Címkék: , ,

Kommentek


Kommenteléshez kérlek, jelentkezz be:

A Google és Facebook belépéssel automatikusan elfogadod felhasználási feltételeinket.

VAGY


| Regisztráció


Üdvözlünk a Cafeblogon! Belépés Regisztráció Tovább az nlc-re!