Hozzávalók:
Piskótához:
Töltelék:
Tetejére:
Elkészítése:
A tojásokat szétválasztom, a fehérjét a cukorral és az ecetel kemény habbá verem, majd kis adagonként, kézi habverővel beleforgatom a liszttel összeszitált sütőport, és fokozatosan hozzáadogatom a tojások sárgáját és az étolajat is. A tésztát egy zsírozott-lisztezett gyümölcstorta-formába öntöm, és 160 fokon (légkeverésen) kb 10-13 perc alatt aranysárgára sütöm. A tésztát kihűtöm, majd tálra borítom. Közben elkészítem a pudingot a tasakon jelzett hagyományos módon, és a kihűlt torta mélyedését megtöltöm a langyos krémmel. Miután a puding megszilárdult, ráteszem a félbevágott eperdarabkákat, végül a csomagolás hátoldalán leírtak szerint elkészítem a zselét, és a torta tetejére csorgatom úgy, hogy teljesen befedje a gyümölcsöket. Tálkalás előtt néhány órára hűtőbe teszem. Szerző: Fincsi.hu