Ticci konyha - Ticci szakácskönyve

DIA Fahéjas kuglóf Ch

dkg

DIA FAHÉJAS KUGLÓF

g Ch/100g

g Ch

  Elkészítése:  

1,20

2

db tojás

0,30

0,36

  A vajat cukorral, vanílincukorral, tojásokkal, rummal, és a fahéjjal elkeverjük. Óvatosan hozzáadjuk sütőporral elkevert lisztet. A mazsolát  és a mandulát is hozzáadjuk,  a tésztát egy kivajazott formába öntjük. A sütés után hagyjuk a kuglófot hagyjuk kihűlni. A vaníliás cukorral megszórva tálaljuk.

2,50

25

dkg vaj

0,50

1,25

 

0,25

2,5

dkg Sweettab por

85,00

21,25

 

0,10

1

dkg vanílincukor

99,99

10,00

 

0,02

0,02

dl rum

0,00

0,00

 

0,14

1,4

dkg fahéj

0,00

0,00

 

0,30

3

dkg kakaópor

32,40

9,72

  Sütési hőmérséklet:  

2,50

25

dkg tönköly búzaliszt

67,80

169,50

  Elektromos sütő: 160-180oC, előmelegít

0,24

2,4

dkg sütőpor

2,60

0,62

  Légkeveréses sütő: 150oC, előmelegítve

1,00

10

dkg dia baracklekvár

27,00

27,00

  Gáz sütő: 2. fokozat, előmelegítve

2,00

20

dkg mazsola

65,00

130,00

  Sütési idő:    

1,25

12,5

dkg mandula

6,80

8,50

  kb. 85-95 perc, a forma nagyságától függ

11,50

össz 10 dkg    

össz g Ch

378,20

       

115,00

dkg/db    

g/10 dkg

32,89

       
DrOetker nyomán

1

adag

g Ch/db

378,20

       
Címkék: , , , ,

Kommentek


Kommenteléshez kérlek, jelentkezz be:

A Google és Facebook belépéssel automatikusan elfogadod felhasználási feltételeinket.

VAGY


| Regisztráció


Üdvözlünk a Cafeblogon! Belépés Regisztráció Tovább az nlc-re!