Ticci konyha - Ticci szakácskönyve

Ringló cukorban 1914

Ringló cukorban

Hozzávalók:

  • még nem egészen érett szép nagy zöld ringló
  • ecet
  • 1 kg gyümölcshöz 1 kg cukor
  • kis darab vanília

Elkészítése:

A még nem egészen érett szép nagy zöld ringlót, ha megmostuk és leszárítottuk, tűvel megszurkáljuk és rézüstben gyenge ecetes vízbe főzzük, míg a héja kissé megreped. Leszűrjük és 1 kg gyümölcshöz 1 kg cukrot sűrűre főzve ezt is 3 nap egymásután főzzük, kis darab vaníliát téve a cukorba. Dr. Steinbachné Réczey Anna. 1914

 

Címkék: , , ,

Kommentek


Kommenteléshez kérlek, jelentkezz be:

A Google és Facebook belépéssel automatikusan elfogadod felhasználási feltételeinket.

VAGY


| Regisztráció


Üdvözlünk a Cafeblogon! Belépés Regisztráció Tovább az nlc-re!