Ticci konyha - Ticci szakácskönyve

Málnalekvár

Málnalekvár

Hozzávalók:

  • 1/2 kg málna
  • 1/2 kg cukor
  • 5 korona áru vanília

Elkészítése:

1/2 kg szép, egészséges gyümölcshöz 1/2 kg. cukrot veszünk, azt vízzel és 5 korona áru vaníliával jó sűrűre főzzük; a gyümölcsöt beletesszük és kavarás nélkül kis ideig főni hagyjuk. Főzés közben a habot mindig leszedjük és ha látjuk, hogy a gyümölcs-szemek kezdenek alászállani, a tűzről levesszük és ha félig kihűlt, vigyázva üvegekbe rakjuk.

 

Címkék: ,

Kommentek


Kommenteléshez kérlek, jelentkezz be:

| Regisztráció


Üdvözlünk a Cafeblogon! Belépés Regisztráció Tovább az nlc-re!