Ticci konyha - Ticci szakácskönyve

Cseresznye- vagy meggybefőtt

Cseresznye- vagy meggybefőtt

Hozzávalók:

  • savanykás meggy vagy cseresznye
  • narancshéj
  • fahéj
  • szegfűszeg
  • 1 kg gyümölcshöz 1/4 liter rum
  • 1 kg gyümölcshöz 1 kg cukor

Elkészítése:

Savanykás meggyet vagy cseresznyét veszünk, szárát félig lenyírjuk, befőttes üvegekbe rakjuk, narancshéjat, fahéjat és szegfűszeget adunk hozzá kis mennyiségben, 1 kg gyümölcshöz 1/4 liter rumot és 1 kg cukrot veszünk, az üveget légmentesen elzárjuk és 2-3 hétig a napon állni hagyjuk.

Címkék: , ,

Kommentek


Kommenteléshez kérlek, jelentkezz be:

| Regisztráció


Üdvözlünk a Cafeblogon! Belépés Regisztráció Tovább az nlc-re!