Barackos kehely
Hozzávalók 8 adaghoz:
- 20 dkg zab
- 2 evőkanál méz
- 1 evőkanál napraforgólaj
- 15 dkg aszalt gyülöcs
- 1 dl natúr joghurt
- 1 evőkanál cukormentes baracklekvár
Elkészítése:
Keverd ösze a 20 deka zabot a mézel é a napraforgólajjal, majd oszlasd el a keveréet egy tepsiben. Süsd 200 fokon 6-7 percig. Keverd össze, majd süsd újabb 7 percig. Hűtsd le, utána pedig keverd össze 15 deka aszalt gyümölccsel (így 8 adagot kapsz). Egy adaghoz keverd össze az így kapott keveréket 1 deci natúr joghurttal és egy evőanál cukormentes baracklekváral egy pohában.
Gaál Zita
Előézíé: 5 perc Főéi idő 14 perc
Kommentek
Kommenteléshez kérlek, jelentkezz be: