Ticci konyha - Ticci szakácskönyve

Barackos kehely

 

Barackos kehely

Hozzávalók 8 adaghoz:

  • 20 dkg zab
  •      2 evőkanál méz
  •  1 evőkanál napraforgólaj
  •  15 dkg aszalt gyülöcs
  •  1 dl natúr joghurt
  •  1 evőkanál cukormentes baracklekvár

Elkészítése:

Keverd ösze a 20 deka zabot a mézel é a napraforgólajjal, majd oszlasd el a keveréet egy tepsiben. Süsd 200 fokon 6-7 percig. Keverd össze, majd süsd újabb 7 percig. Hűtsd le, utána pedig keverd össze 15 deka aszalt gyümölccsel (így 8 adagot kapsz). Egy adaghoz keverd össze az így kapott keveréket 1 deci natúr joghurttal és egy evőanál cukormentes baracklekváral egy pohában.

 

Gaál Zita

 

Előézíé: 5 perc Főéi idő 14 perc

Címkék: , ,

Kommentek


Kommenteléshez kérlek, jelentkezz be:

| Regisztráció


Üdvözlünk a Cafeblogon! Belépés Regisztráció Tovább az nlc-re!