Ticci konyha - Ticci szakácskönyve

Sonkás palacsinta

Sonkás palacsinta

Hozzávalók:  12 palacsintához:

  • 15 dkg liszt,
  • 3,5 dl tej,
  • 1 tojás,
  • késhegynyi só.

A sütéshez:

  • olaj.

A töltelékbe:

  • 25 dkg sonka,
  • 20 dkg zsemlemorzsa,
  • 2-3tojassargaja,
  • 1 tojás,
  • 1 dl tejföl,
  • őrölt bors,
  • só,
  • olaj a sütéshez.

Elkészítése:

A sonkát megfőzzük és ledaráljuk. Sóval, borssal ízesítjük, hozzáadunk 2-3 tojássárgáját es 1 dl tejfolt. A palacsintákat megtoltjuk, összehajtjuk, tojásba es morzsába bundázzuk, es forró olajban megsütjük. Tormamártással kínáljuk. Barna Rozsa, Topolya

Címkék: , ,

Kommentek


Kommenteléshez kérlek, jelentkezz be:

| Regisztráció


Üdvözlünk a Cafeblogon! Belépés Regisztráció Tovább az nlc-re!