Ticci konyha - Ticci szakácskönyve

Csülkös kenyér húsvétra

Csülkös kenyér húsvétra

Hozzávalók:

  • füstölt csülök
  • mustár
  • füstölt kolbász vagy debreceni, vagy virsli
  • megkelesztett kenyértészta

Elkészítése:

Egy – lehetőleg füstölt – csülköt főzzünk meg úgy, hogy a csontot könnyedén ki tudjuk húzni. A csontok helyét bekenjük mustárral és ízlés szerint teszünk bele füstölt kolbászt vagy debrecenit, vagy virslit. Az egészet becsomagoljuk megkelesztett kenyértésztával és előmelegített sütőben piros ropogósra sütjük. Egészben tesszük az asztalra, tálaláskor szeleteljük.

 

Címkék: , ,

Kommentek


Kommenteléshez kérlek, jelentkezz be:

| Regisztráció


Üdvözlünk a Cafeblogon! Belépés Regisztráció Tovább az nlc-re!