Hozzávalók 40 darabhoz:
Elkészítése:
A kevés tejben feloldott pudingport a maradék tejben elkeverjük, és felfőzzük. Kevés porcukorral megszórjuk, hogy ne bőrösödjön, és hűlni hagyjuk. Beledolgozzuk a megolvasztott vajat, a maradék cukrot és a vaníliás cukrot. 10 sárgabarackból kivágunk 40 taréjt, illetve csőrt. 80 tallér egyik felét a krémmel megkenjük. Két-két megkent tallér közé egy-egy taréjt és csőrt helyezünk, és összenyomjuk. A vízfürdőben felolvasztott tortabevonót nejlonzacskóba töltjük, sarkát levágjuk, és szemeket rajzolunk. A fogvájóra szúrt fejeket egy-egy sárgabarackba, illetve a maradék piskótatallérokba szúrjuk.
Elkészítési idő kb. 45 perc, darabonként kb. 200 kJ (48 kcal), 0,5 g fehérje, 2 g zsír, 4 g szénhidrát.