Ticci konyha - Ticci szakácskönyve

Krumpli saláta bécsi módra

Krumpli saláta bécsi módra

Hozzávalók:

  • krumpli (lisztes, szétfövő!, (sárga héjú)

Öntet

  • 3-4 dl húsleves (jó kockából is)
  • 1-2 fej apróra vágott hagyma
  • 1-2 gerezd zúzott fokhagyma
  • 3-4 ek. olaj
  • kevés borecet
  • só,
  • bors,
  • esetleg petrezselyem,
  • majoránna,

Elkészítése:

Krumplit főzöl héjában. A lényeg, hogy lisztes, szétfövő!! legyen (sárga héj). Még melegen felszeleteled, így – melegen – leöntöd az öntettel (kb. 1 kilónyi krumplihoz), és kész. Hűtőbe vele, minimum egy órán át. Robi.

Kommentek


Kommenteléshez kérlek, jelentkezz be:

A Google és Facebook belépéssel automatikusan elfogadod felhasználási feltételeinket.

VAGY


| Regisztráció


Üdvözlünk a Cafeblogon! Belépés Regisztráció Tovább az nlc-re!