Ticci konyha - Ticci szakácskönyve

Diós panírba bundázott hal

Diós panírba bundázott hal

Hozzávalók:

  • 4 közepes méretű filézett hal

A panírhoz

  • liszt
  • 2 tojás
  • 1 gerezd fokhagyma
  • 10 dkg darált dió
  • zsemlemorzsa
  • bors

Elkészítés:

A halat megsózzuk, megborsozzuk. A tojást habosra verjük, hozzáadjuk a zúzott fokhagymát és egy kis sót. A zsemlemorzsát összekeverjük a dióval. A halakat megforgatjuk a lisztben, a tojásban majd a zsemlemorzsában. Közepesen forró olajban kisütjük. Burgonyapürével vagy párolt rizzsel tálaljuk.

Címkék: ,

Kommentek


Kommenteléshez kérlek, jelentkezz be:

| Regisztráció


Üdvözlünk a Cafeblogon! Belépés Regisztráció Tovább az nlc-re!