Ticci konyha - Ticci szakácskönyve

Balzsamecetes paradicsomleves

Balzsamecetes paradicsomleves

Hozzávalók 4 személyre:

  • 2 doboz darabolt paradicsomkonzerv
  • 5 dl paradicsomlé
  • 1 liter zöldségalaplé
  • 0,5 dl beforralt balzsamecet
  • 2 evőkanál mascarpone
  • 1 szál sárgarépa
  • 1 nagyobb fej lila hagyma
  • 2 evőkanál vaj
  • méz,
  • só,
  • bors

a tálaláshoz

  • reszelt chedar sajt és
  • pirított kenyérkockák

Elkészítése:

A vajon megfonnyasztjuk a kockákra vágott hagymát, rádobjuk a reszelt répát, majd 4-5 percig pároljuk. Ezután mehet rá a paradicsomkonzerv, majd ha félig megfőtt, ráöntjük a paradicsomlevet és az alaplevet. Ha készre főtt, beletesszük a mascarponét, beforraljuk, majd átturmixoljuk. Ízesítjük a balzsamecettel, a mézzel, a sóval meg a borssal.

Kommentek


Kommenteléshez kérlek, jelentkezz be:

| Regisztráció


Üdvözlünk a Cafeblogon! Belépés Regisztráció Tovább az nlc-re!