Ticci konyha - Ticci szakácskönyve

Spenóttal töltött pulykamell

Spenóttal töltött pulykamell

Hozzávalók:

  • 1 egész pulykamell
  • 1 cs fagyasztott paralypüré
  • 1 nagy darab mozzarella sajt
  • 4 gerezd fokhagyma
  • őrölt bors
  • olaj

Elkészítése :

A megmosott pulykamellet úgy vágjuk be, hogy egy nagy húsfelületet kapjunk. Ezt megkenjük olajjal, sózzuk, borsozzuk és szétterítjük rajta a kiolvasztott spenótot. A mozzarellát lereszeljük, a fokhagymát áttörjük, és a parajpüré tetejére szórjuk. Ízlés szerint fűszerezzük. A húst összetekerjük és hústűvel rögzítjük. Olajjal kikent tűzálló tálra tesszük. Tetejét megkenjük olajjal és 200oC-ra előmelegített sütőben kb. 45 percig sütjük. Közben időnként egy kis olajjal és vízzel locsolgatjuk.

Kommentek


Kommenteléshez kérlek, jelentkezz be:

| Regisztráció


Üdvözlünk a Cafeblogon! Belépés Regisztráció Tovább az nlc-re!