Ticci konyha - Ticci szakácskönyve

Sajtos-fűszeres pulykaszeletek

Sajtos-fűszeres pulykaszeletek

Hozzávalók:

  • 4 szelet pulykamell
  • 1 ek koriander
  • 1 ek kakukkfű
  • 1 ek oregánó
  • 1 ek rozmaring
  • 3 ek olaj
  • 10 dkg kecskesajt
  • 2 ek tej
  • 2 gerezd fokhagyma
  • őrölt pirospaprika
  • bors

a hús áztatásához

  • tej
  • fokhagyma

Elkészítése:

A vastag pulykaszeleteket legalább 2 órára fokhagymás tejbe áztatjuk. Az összes fűszerből fél teáskanálnyit az olajhoz keverünk. A sajtot a tejjel simára keverjük. A fokhagymát áttörjük, és a sajthoz adjuk. A maradék fűszereket is hozzákeverjük a sajtos masszához. Paprikával, sóval, borssal ízesítjük. A hússzeleteket lecsöpögtetjük és mindegyikre “zsebet” vágunk. Ebbe töltjük a sajtkrémet, a nyílásokat pedig hústűvel zárjuk. A hús mindkét oldalát pirosra grillezzük, közben a fűszeres olajjal locsolgatjuk.

Címkék: , , ,

Kommentek


Kommenteléshez kérlek, jelentkezz be:

A Google és Facebook belépéssel automatikusan elfogadod felhasználási feltételeinket.

VAGY


| Regisztráció


Üdvözlünk a Cafeblogon! Belépés Regisztráció Tovább az nlc-re!