Ticci konyha - Ticci szakácskönyve

Palacsinta-gyros

Palacsinta-gyros

Hozzávalók:

  • 30 dkg pulyka- vagy csirkemell
  • kevés olívaolaj
  • durvára őrölt színes bors
  • őrölt koriander
  • őrölt rozmaring
  • oregánó
  • fokhagyma
  • palacsintatészta
  • joghurtos dresszing

Elkészítése:

30 dkg pulyka- vagy csirkemellet vágj fel csíkokra, kevés olívaolajon pirítsd meg, közben fűszerezd sóval, durvára őrölt színes borssal, őrölt korianderrel, őrölt rozmaringgal, oregánóval és adj hozzá apróra vágott vagy passzírozott fokhagymát. Töltsd meg a palacsintatésztát hússal, tekerd fel lazán és öntsd le joghurtos dresszinggel.

Kommentek


Kommenteléshez kérlek, jelentkezz be:

| Regisztráció


Üdvözlünk a Cafeblogon! Belépés Regisztráció Tovább az nlc-re!