Ticci konyha - Ticci szakácskönyve

Karácsony környéki ételek

Karácsony környéki ételek

Levesek

Gesztenyekrémleves rumos mazsolával

Karácsonyi borkrémleves

Karácsonyi borleves

Halászlé hagyományosan

Tárkonyos pulykaraguleves

Pulykaaprólék leves

Káposztás étkek

Székely káposzta

Kolozsvári töltött káposzta

Ormánsági töltött káposzta

Pulykák

Gesztenyével töltött pulykarolád aszaltgyümölcs-kompóttal

Illatos-omlós pulykaszelet

Sajtos-fűszeres pulykaszeletek

Spenóttal töltött pulykamell

Brassói pulykapecsenye

Gesztenyével töltött pulykamell

Karácsonyi rakott pulykaérmék

Pulykamell sajtmártással

Stefánia pulykavagdalt

Halak

Pontyderék lengyelesen

Rántott ponty

Diós panírba bundázott hal

Harcsa tejszínes gombamártással

Hal burgonyabundában

Rántott és Orly ponty

Pisztráng Szalajka módra

Gombás ponty tejfölben sütve

Malac

Sült malac egészben

Teljes malacsült pezsgős káposztával

Gőzölgő malacsült

Debreceni malaclapocka

Sütik

Pozsonyi diós patkó

Mákos koszorú

Diós-mákos bejgli

Bejgli gazdagon

Hókifli

Diós párnácskák

Címkék: ,

Kommentek


Kommenteléshez kérlek, jelentkezz be:

A Google és Facebook belépéssel automatikusan elfogadod felhasználási feltételeinket.

VAGY


| Regisztráció


Üdvözlünk a Cafeblogon! Belépés Regisztráció Tovább az nlc-re!