Ticci konyha - Ticci szakácskönyve

Fehérbab pástétom

Fehérbab pástétom

Hozzávalók: 4 személyre:

  • 3 konzerv fehérbab
  • kakukkfű
  • frissen őrölt bors
  • ételízesítő ízlés szerint
  • olívaolaj

Elkészítése:

Végy három konzerv fehérbabot. Öntsd bele a tartalmát egy serpenyőbe, ízesítsd sóval, borssal, kakukkfűvel és ételízesítővel, majd főzd addig, amíg el nem párolog teljesen a bab leve. Ha a bab teljesen megfőtt, akkor hagyd kicsit kihűlni, majd botmixerrel pürésítsd. A babpástétom akkor jó, ha állagát tekintve kenhető. Hígítani olívaolajjal lehet.

Címkék: , ,

Kommentek


Kommenteléshez kérlek, jelentkezz be:

| Regisztráció


Üdvözlünk a Cafeblogon! Belépés Regisztráció Tovább az nlc-re!