Ticci konyha - Ticci szakácskönyve

Borleves

Borleves

Hozzávalók:

  • 6 tojás
  • 8 evőkanál cukor
  • 1 liter fehérbor
  • fél citrom
  • csipet szegfűszeg
  • kevés fahéj

Elkészítése:

Habosra keverünk 6 tojássárgáját 8 evőkanál cukorral. Közben egy liter fehérbort egy fél citrom héjával, csipet szegfűszeggel meg kevés fahéjjal felforralunk, és a fél citrom levével ízesítjük. Átszűrve, habverővel állandóan kevergetve a tojásos cukorra öntjük, majd a tűzre visszatéve, a habverővel addig verjük, míg leves sűrűségűvé nem vált.

Címkék: , ,

Kommentek


Kommenteléshez kérlek, jelentkezz be:

| Regisztráció


Üdvözlünk a Cafeblogon! Belépés Regisztráció Tovább az nlc-re!