Ticci konyha - Ticci szakácskönyve

Borsó püré leves pirított zsemlekockával

Borsó püré leves pirított zsemlekockával

Hozzávalók:

  • 25 dkg borsó
  • egy fej hagyma
  • 2 liter víz
  • világos rántás
  • bors
  • petrezselyemzöld
  • olaj
  • zsemle

Elkészítése:

25 dkg borsót és egy fej apróra vágott hagymát 2 liter vízben puhára főzünk. Ha megfőtt világos rántást készítünk és a levet azzal sűrítjük, majd kézi turmixszal addig keverjük, amíg teljesen sima lesz. Sóval, borssal, petrezselyemzölddel ízesítjük. Olajon a kockára vágott zsemle darabokat egy kicsit megpirítjuk, majd tálaláskor adjuk a leveshez.

 

Címkék: ,

Kommentek


Kommenteléshez kérlek, jelentkezz be:

| Regisztráció


Üdvözlünk a Cafeblogon! Belépés Regisztráció Tovább az nlc-re!