Ticci konyha - Ticci szakácskönyve

Zöldbableves 1

Zöldbableves

Hozzávalók:

  • 30 dkg marhacsont,
  • 4 dkg vaj,
  • 3 dkg liszt,
  • zöldpetrezselyem,
  • 1 ddl tejfel.

Elkészítése:

A ferdén vágott zöldbabot 30 percig 1½ liter vízben s külön a csontot 2½ órán át főzzük. Azalatt világos rántást készítünk, melybe egy evőkanálnyi reszelt vöröshagymát, vágott zöldpetrezselymet és egy kávéskanálnyi paprikát teszünk és aztán feleresztjük a csont lével és beforraljuk. Tálalásnál tejfellel ízesítjük.

 

Címkék: ,

Kommentek


Kommenteléshez kérlek, jelentkezz be:

A Google és Facebook belépéssel automatikusan elfogadod felhasználási feltételeinket.

VAGY


| Regisztráció


Üdvözlünk a Cafeblogon! Belépés Regisztráció Tovább az nlc-re!