Ticci konyha - Ticci szakácskönyve

Tejfölös zöldbableves

Tejfölös zöldbableves

Hozzávalók:

  • zöldbab
  • sárgarépa
  • petrezselyem
  • olaj
  • 1 kisebb fej vöröshagyma
  • 2 gerezd fokhagyma
  • 3 db burgonya
  • világos rántás
  • pirospaprika
  • tejfölös habarás

Elkészítése:

A zöldbabot, a kockára vágott sárgarépát, petrezselymet kevés olajon megpároljuk, majd felengedjük vízzel. Teszünk bele 1 kisebb fej vöröshagymát, 2 gerezd fokhagymát, petrezselyemzöldet és ízlés szerint sót. Ha majdnem megpuhultak a zöldségek 3 db kockára vágott burgonyát adunk a leveshez. Amíg a burgonya elkészül világos rántást készítünk, teszünk bele pirospaprikát és beleöntjük a levesbe. A végén tejfölös habarással sűrítjük be.

Címkék: , ,

Kommentek


Kommenteléshez kérlek, jelentkezz be:

A Google és Facebook belépéssel automatikusan elfogadod felhasználási feltételeinket.

VAGY


| Regisztráció


Üdvözlünk a Cafeblogon! Belépés Regisztráció Tovább az nlc-re!