Ticci konyha - Ticci szakácskönyve

Spárgaleves 1

Spárgaleves

Hozzávalók:

  • kevés liszt
  • olaj
  • petrezselyemzöld
  • 1,5 l víz vagy csontlé
  • ½ kg meghámozott és felvágott spárga
  • pici bors
  • 1 kanál tejföl tányéronként

Elkészítése:

Kevés liszttel és olajjal világos rántást készítünk, összevágott petrezselyemzöldet adunk hozzá és felengedjük vízzel (vagy ha van csont levével) hogy 1,5 liter legyen belőle. Belefőzzük a ½ kg meghámozott és felvágott spárgát. Ízesíthetjük sóval, pici borssal. Tálaláskor 1 kanál tejfölt adunk a leveshez.

 

Címkék: ,

Kommentek


Kommenteléshez kérlek, jelentkezz be:

| Regisztráció


Üdvözlünk a Cafeblogon! Belépés Regisztráció Tovább az nlc-re!