Ticci konyha - Ticci szakácskönyve

Tojásos rántott leves

Tojásos rántott leves

Hozzávalók:

  • 5 dkg liszt
  • olaj
  • pirospaprika
  • 1 fej vöröshagyma
  • 2 gerezd fokhagyma
  • petrezselyemzöld
  • tojások

Elkészítése:

5 dkg lisztből olajon rántást készítünk, hozzáadjuk a pirospaprikát majd felengedjük vízzel. Teszünk a levesbe 1 fej vöröshagymát, 2 gerezd fokhagymát, petrezselyemzöldet és ízlés szerint sózzuk. Ha összeforrt beleütjük a tojásokat, ami pár perc alatt kész.

Címkék: ,

Kommentek


Kommenteléshez kérlek, jelentkezz be:

| Regisztráció


Üdvözlünk a Cafeblogon! Belépés Regisztráció Tovább az nlc-re!