Ticci konyha - Ticci szakácskönyve

Tárkonyos raguleves

Tárkonyos raguleves

Hozzávalók:

  • leveszöldség
  • 1 fej vöröshagyma
  • 40 dkg sertéshús
  • törött bors
  • kevés majoránna
  • 2 evőkanál liszt
  • 1,2 l víz
  • egy csokor tárkony
  • 1 tojás
  • tejföl
  • citromlé

Elkészítése:

A tisztított és kockákra vágott vegyes leveszöldséget 1 fej finomra vágott vöröshagymával, 40 dkg szintén kockákra vágott sertéshússal félig puhára pároljuk. Sóval törött borssal, kevés majoránnával ízesítjük, majd meghintjük 2 evőkanál liszttel és feleresztjük 1,2 l vízzel. Beleteszünk egy csokor apróra vágott tárkonyt és átforraljuk. Ezután 1 tojásból galuskát készítünk és azt beleszaggatjuk. Tálaláskor tejföllel és citromlével ízesítjük.

Címkék: , ,

Kommentek


Kommenteléshez kérlek, jelentkezz be:

| Regisztráció


Üdvözlünk a Cafeblogon! Belépés Regisztráció Tovább az nlc-re!