Ticci konyha - Ticci szakácskönyve

Pudingos sárgabarackleves

Pudingos sárgabarackleves

Hozzávalók:

  • 50 dkg sárgabarack
  • 15 dkg cukor
  • 2 dl habtejszín
  • 2 dl kókusztej
  • 3 evőkanál főzés nélküli vaníliás pudingpor

Elkészítése:

Magozd ki a barackot, és főzd össze a cukorral és egy kevés vízzel. Amikor kihűlt, turmixold össze a kókusztejjel, a tejszínnel és a pudingporral. Tedd hűtőbe, majd pár óra múlva tejszínhabrózsával vagy mandulaforgáccsal tálalhatod is.

Címkék: ,

Kommentek


Kommenteléshez kérlek, jelentkezz be:

| Regisztráció


Üdvözlünk a Cafeblogon! Belépés Regisztráció Tovább az nlc-re!