Ticci konyha - Ticci szakácskönyve

Paradicsomleves 16.

Paradicsomleves

Hozzávalók:

  • 2 evőkanál olaj
  • 1 evőkanál liszt
  • pirospaprika
  • 1 csésze víz
  • fél liter paradicsomlé
  • még fél liter víz
  • 1 kis fej vöröshagyma
  • ízlés szerint cukor
  • tészta vagy rizs

Elkészítése:

2 evőkanál olajon világosra pirítunk 1 evőkanál lisztet, megszórjuk pirospaprikával és állandó keverés közben ráöntünk 1 csésze vizet, fél liter paradicsomlét, majd még fél liter vizet. 1 kis fej vöröshagymát megpucolunk és egészben beletesszük a levesbe. Sózzuk, cukrozzuk ízlés szerint. Kifőzünk hozzá tésztát vagy rízst és azt belekeverve tálaljuk. Borzsi

Címkék: ,

Kommentek


Kommenteléshez kérlek, jelentkezz be:

A Google és Facebook belépéssel automatikusan elfogadod felhasználási feltételeinket.

VAGY


| Regisztráció


Üdvözlünk a Cafeblogon! Belépés Regisztráció Tovább az nlc-re!