Ticci konyha - Ticci szakácskönyve

Lebbencs leves 2

Lebbencs leves

Hozzávalók:

  • szalonna
  • olaj
  • kocka alakú száraztészta
  • 1 fej vöröshagyma
  • pirospaprika
  • petrezselyem zöld
  • kevés krumpli

Elkészítése:

Az apróra vágott szalonnát kevés olajon addig pirítjuk, amíg jól összesül, majd kiszedjük és a megmaradt olajba előbb a kocka alakú száraztésztát pirítjuk egy kicsit, kiszedjük, utána pedig az apróra vágott 1 fej vöröshagymát dinszteljük meg. Ha a hagyma is kész teszünk hozzá pirospaprikát, felengedjük vízzel és visszatesszük a pirított száraztésztát és a szalonnát. Ízesítjük sóval, petrezselyemzölddel. Ha összeforrt kevés kockára vágott krumplit adunk hozzá.

Címkék: ,

Kommentek

Hozzászólás jelenleg nem lehetséges.

Üdvözlünk a Cafeblogon! Belépés Regisztráció Tovább az nlc-re!