Ticci konyha - Ticci szakácskönyve

Kunsági paradicsomleves 9.

Kunsági paradicsomleves

Hozzávalók:

  • 30 dkg sertéshús
  • törött bors
  • 1 db tojás
  • bezöldségelt és fűszerezett, paradicsom-ivólé
  • makaróni
  • cukor
  • reszelt sajt

Elkészítése:

Harminc dkg sertéshúst megdarálunk, sóval, törött borssal és 1 db tojással összedolgozzuk. Vizes kézzel gombócokat formálunk belőle és a húsleveshez hasonlóan bezöldségelt és fűszerezett, forrásban lévő paradicsom-ivóléhez adjuk. Amikor a gombócok és a zöldségek már majdnem megpuhultak, akkor kis darabokra tördelt makarónit főzünk a paradicsomléhez. Egyéni ízlés szerint cukorral is ízesíthetjük, reszelt sajttal meghintve tálaljuk.

Címkék: ,

Kommentek


Kommenteléshez kérlek, jelentkezz be:

| Regisztráció


Üdvözlünk a Cafeblogon! Belépés Regisztráció Tovább az nlc-re!