Ticci konyha - Ticci szakácskönyve

Jobb, mint palóc leves

Jobb, mint palóc leves

Hozzávalók:

  • borjú raguleves
  • csak kevesebb benne kb. egyharmaddal a zöldség és a krumpli
  • zöldbab
  • babérlevél
  • egy fél citrom leve
  • tejföl

Elkészítése:

Borjú ragulevest készítünk, csak kevesebb benne kb. egyharmaddal a zöldség és a krumpli, de főzünk bele zöldbabot, amelyet kb. 3 cm-es darabokra vágunk. A zöldbabot a krumpli után tesszük a levesbe, ügyelve, hogy lobodva forrjon, mert különben szálkás lesz (állítólag). Feltétlenül kell bele babérlevél, egy fél citrom leve (lehet egész), a tejfölt belekeverhetjük az egész levesbe, de lehet csak az asztalon kínálni.

Címkék: ,

Kommentek


Kommenteléshez kérlek, jelentkezz be:

| Regisztráció


Üdvözlünk a Cafeblogon! Belépés Regisztráció Tovább az nlc-re!