Ticci konyha - Ticci szakácskönyve

Finom paradicsomleves 13.

Finom paradicsomleves

Hozzávalók:

  • 20 dkg zöldség,
  • étolaj,
  • 3 dkg liszt,
  • 1 kg paradicsom, vagy 6 dl paradicsom.

Elkészítése:

20 dkg apróra vágott zöldséget megpirítunk 3 dkg zsírban és meghintjük egy evőkanálnyi liszttel és egy kissé pirítjuk még, csak aztán eresztjük fel egy-két dl vízzel és egy kiló paradicsommal. Jól beforraljuk és miután több ízben megkevertük, áttörjük szitán, sajtgaluskákat főzünk bele és reszelt sajttal meghintve adjuk fel.

 

Címkék: ,

Kommentek


Kommenteléshez kérlek, jelentkezz be:

| Regisztráció


Üdvözlünk a Cafeblogon! Belépés Regisztráció Tovább az nlc-re!