Minestrone leves
Hozzávalók:
- 1,2 l húslé
- 15 dkg spagetti
- 2 db sárgarépa
- 2 db fehérrépa
- 1 kisebb darab zeller
- 2 kisebb burgonya
- 2 db paradicsom
- 1 kisebb hagyma
- őrölt bors,
- só
- kakukkfű,
- oregáno
- 1 kis doboz paradicsompüré
- finomra vágott petrezselyem
- reszelt sajt
Elkészítése:
Vágjuk apró kockára a zöldségeket, majd a húslébe rakjuk bele a fűszerekkel együtt, és rakjuk fel főni. Amikor már “puhul”, törjük apróra (kb. 3 – 4 cm) a spagettit, és főzzük ezt is puhára. Az elpárolgott vizet pótoljuk, majd keverjük hozzá a paradicsompürét. Forraljuk össze. Tálaláskor reszelt sajtot adhatunk hozzá.

Kommentek
Kommenteléshez kérlek, jelentkezz be: