Ticci konyha - Ticci szakácskönyve

Minestrone leves

Minestrone leves

Hozzávalók:

  • 1,2 l húslé
  • 15 dkg spagetti
  • 2 db sárgarépa
  • 2 db fehérrépa
  • 1 kisebb darab zeller
  • 2 kisebb burgonya
  • 2 db paradicsom
  • 1 kisebb hagyma
  • őrölt bors,
  • kakukkfű,
  • oregáno
  • 1 kis doboz paradicsompüré
  • finomra vágott petrezselyem
  • reszelt sajt

Elkészítése:

Vágjuk apró kockára a zöldségeket, majd a húslébe rakjuk bele a fűszerekkel együtt, és rakjuk fel főni. Amikor már “puhul”, törjük apróra (kb. 3 – 4 cm) a spagettit, és főzzük ezt is puhára. Az elpárolgott vizet pótoljuk, majd keverjük hozzá a paradicsompürét. Forraljuk össze. Tálaláskor reszelt sajtot adhatunk hozzá.

 

Címkék: , ,

Kommentek


Kommenteléshez kérlek, jelentkezz be:

| Regisztráció


Üdvözlünk a Cafeblogon! Belépés Regisztráció Tovább az nlc-re!