Hamvas őszibarack-krémleves goffrival

Hamvas őszibarack-krémleves goffrival

A vaníliás őszibarack-krémleves mellett tejszínhabos goffritorony magasodik. A hideg gyümölcsleves a rácsos finomsággal a csemegék csemegéje.

Hozzávalók

Elkészítése:

Egy-két őszibarackot vágjunk nagyobb kockákra és tegyünk félre. A vaníliapudingot a tej felével, porcukorral simára keverjük, majd a többi őszibarackkal, mentalevéllel, bazsalikommal együtt turmixgépbe tesszük és pürésítjük. Hozzáadjuk a maradék tejet és a tejszínt is, majd ezekkel is összeturmixoljuk. Jól behűtve, apró kockákra vágott őszibarackkal tálaljuk. Pirított mandulával és egy zöld mentalevéllel díszítjük. Goffrival és tejszínhabbal kínálhatjuk.

Címkék: , , ,
Tovább a blogra »