Ticci konyha - Ticci szakácskönyve

Hamvas őszibarack-krémleves goffrival

Hamvas őszibarack-krémleves goffrival

A vaníliás őszibarack-krémleves mellett tejszínhabos goffritorony magasodik. A hideg gyümölcsleves a rácsos finomsággal a csemegék csemegéje.

Hozzávalók

  • 10 dkg hidegen készíthető vaníliás pudingpor
  • 1 evőkanál porcukor
  • 2,5 liter tej
  • 1 dl tejszín
  • 40 dkg őszibarackbefőtt
  • 1 kávéskanál bazsalikom
  • 3 dkg pirított mandula
  • mentalevél
  • 2 dl tejszínhab
  • 4 adag goffri

Elkészítése:

Egy-két őszibarackot vágjunk nagyobb kockákra és tegyünk félre. A vaníliapudingot a tej felével, porcukorral simára keverjük, majd a többi őszibarackkal, mentalevéllel, bazsalikommal együtt turmixgépbe tesszük és pürésítjük. Hozzáadjuk a maradék tejet és a tejszínt is, majd ezekkel is összeturmixoljuk. Jól behűtve, apró kockákra vágott őszibarackkal tálaljuk. Pirított mandulával és egy zöld mentalevéllel díszítjük. Goffrival és tejszínhabbal kínálhatjuk.

Címkék: , , ,

Kommentek


Kommenteléshez kérlek, jelentkezz be:

| Regisztráció


Üdvözlünk a Cafeblogon! Belépés Regisztráció Tovább az nlc-re!