Ticci konyha - Ticci szakácskönyve

Kovászos uborka leves, hidegen

Kovászos uborka leves

Remekül hűt, nem is kívánt mást az ember fia/lánya.

Hozzávalók: 4 főre:

  • 10 db nagyobb kovászos uborka
  • 9 dl kovászosuborka-lé
  • 6 dl alaplé
  • 6 dl görög joghurt
  • 3 gerezd fokhagyma

a tálaláshoz:

  • kapor
  • olívaolaj

Elkészítése:

Ezt imádom ezekben a nyári krémlevesekben: csak beleöntöttem mindent a turmixba és néhány gombnyomás után már kész is volt a leves. Tálaláskor olívaolajjal pöttyöztem és friss kaporral megszórtam. sajtkukac

 

Kommentek


Kommenteléshez kérlek, jelentkezz be:

| Regisztráció


Üdvözlünk a Cafeblogon! Belépés Regisztráció Tovább az nlc-re!