Ticci konyha - Ticci szakácskönyve

Korhelyleves matyó

Korhelyleves

Hozzávalók:

  • liszt
  • pirospaprika
  • vöröshagyma
  • savanyúkáposzta és leszűrt leve
  • egy szál karikára vagdalt kolbász
  • csipet bors
  • 2-3 kanál tejföl

Elkészítése:

Kevés liszttel vékony barnapiros rántást készítünk, teszünk bele piros paprikát és apróra vágott vöröshagymát, de ez utóbbit nem pirítjuk meg. Felöntjük savanyú káposzta leszűrt levével, majd a káposztából megfelelő mennyiséget és egy szál karikára vagdalt kolbászt főzünk bele, csipet borssal és szükség szerint sóval ízesítve. Tálalás előtt két-három kanál tejfölt teszünk hozzá. Pető Margit: Matyó konyha

 

Címkék: , ,

Kommentek


Kommenteléshez kérlek, jelentkezz be:

| Regisztráció


Üdvözlünk a Cafeblogon! Belépés Regisztráció Tovább az nlc-re!