Ticci konyha - Ticci szakácskönyve

Karalábéleves 1

Karalábéleves

Hozzávalók:

  • 1 kg karalábé
  • petrezselyem
  • olaj
  • 5 dkg liszt
  • vöröshagyma

Elkészítése:

1 kg karalábét megtisztítunk, ½ cm vastagságú csíkokra felvágjuk, megsózzuk és petrezselymes olajon puhára pároljuk, majd felöntjük vízzel. 5 dkg lisztből olajon világos rántást készítünk, hozzáadunk egy kevés apróra vágott vöröshagymát, majd kevés vízzel felengedve berántjuk a karalábé levét. Ízlés szerint sózzuk.

 

Címkék: ,

Kommentek


Kommenteléshez kérlek, jelentkezz be:

| Regisztráció


Üdvözlünk a Cafeblogon! Belépés Regisztráció Tovább az nlc-re!