Ticci konyha - Ticci szakácskönyve

Olasz húsleves

Olasz húsleves

Hozzávalók:

  • 4 csészényi (maradék vagy levesporból készült) húsleves
  • 2-3 tojás
  • sok reszelt sajt

Elkészítése:

Megforrósítunk négycsészényi (maradék vagy levesporból készült) húslevest, és átszűrve 2-3 simára kevert tojássárgára öntjük, állandóan kevergetve, nehogy összekapjon. Még egyszer átszűrve tálaljuk, és kis tálkában sok reszelt sajtot kínálunk hozzá, hogy ki-ki saját ízlésének megfelelő mennyiséget keverjen a levesbe.

Címkék: ,

Kommentek


Kommenteléshez kérlek, jelentkezz be:

A Google és Facebook belépéssel automatikusan elfogadod felhasználási feltételeinket.

VAGY


| Regisztráció


Üdvözlünk a Cafeblogon! Belépés Regisztráció Tovább az nlc-re!