Ticci konyha - Ticci szakácskönyve

Húsleves 1

Húsleves

Hozzávalók:

  • 80 dkg marhahús,
  • 20 dkg ritkacsont,
  • 20 dkg leveszöldség,
  • 1 vöröshagyma
  • egy gerezd fokhagyma,
  • 2 evőkanálnyi paradicsom,
  • néhány szem feketebors,
  • fél mogyorónyi gyömbér,
  • 1 ½ dkg só
  • 18 dl víz.

Elkészítése:

A vízzel feltesszük a húst és a csontot, és ha jól felforrt, megsózzuk, beletesszük a zöldséget és egyéb hozzávalókat. Azután 2 és fél órán át csendes forrással főzzük. Leszűrve különböző levesbe valókkal adhatjuk fel.

Címkék: ,

Kommentek


Kommenteléshez kérlek, jelentkezz be:

| Regisztráció


Üdvözlünk a Cafeblogon! Belépés Regisztráció Tovább az nlc-re!