Ticci konyha - Ticci szakácskönyve

Bácskai húsleves

Bácskai húsleves

Hozzávalók:

  • egy fél csirke,
  • egy csomó leveszöldség,
  • egy kisebb fej vöröshagyma,
  • néhány szem bors,
  • 1 babérlevél,
  • 2 evőkanál tejföl,
  • 1 tojás,
  • petrezselyemzöld,
  • 2 dl rizs

Elkészítése:

A húst a zöldséggel, a vöröshagymával, borssal, babérlevéllel feltesszük főni. Ha a hús puha, kivesszük, lefejtjük a csontról, a levest leszűrjük, majd visszatesszük a húst, és rizst adunk hozzá, Amikor a rizs megfőtt, a levest tejföllel és felvert tojással ízesítjük, petrezselyemzölddel meghintjük.

Címkék: ,

Kommentek


Kommenteléshez kérlek, jelentkezz be:

| Regisztráció


Üdvözlünk a Cafeblogon! Belépés Regisztráció Tovább az nlc-re!