Ticci konyha - Ticci szakácskönyve

Tiszai barátleves

Tiszai barátleves

Hozzávalók:

  • 40 dkg pontyfilé,
  • 4 dkg vaj,
  • petrezselyemzöld,
  • só,
  • 3 dkg liszt,
  • 1 dl tejföl,
  • 2 zsemle,
  • 4 dkg zsemlemorzsa.

Elkészítése:

A morzsát és a lisztet vajban megpirítjuk, hozzáadjuk a kockára vágott halat és az apróra vágott petrezselymet. Vízzel fölengedve puhára főzzük. Tejföllel, sóval ízesítjük, pirított zsemlekockát adunk hozzá.

 

Címkék: ,

Kommentek


Kommenteléshez kérlek, jelentkezz be:

| Regisztráció


Üdvözlünk a Cafeblogon! Belépés Regisztráció Tovább az nlc-re!