Ticci konyha - Ticci szakácskönyve

Fehérboros banánkrémleves

Fehérboros banánkrémleves      Ch

Hozzávalók:

  • 1 flakon habtejszín
  • 2 csomag vanília pudingpor
  • 3 dl Tokaji Édes Szamorodni
  • 60 dkg érett banán
  • 2 csomag vaníliás cukor
  • 1 db lime
  • 1 doboz citrom szorbet

tálaláshoz

  • Tokaji Édes Szamorodni, édes borkülönlegesség

Elkészítése:

A habtejszínt krémmé keverjük a pudingporral, majd pár perc pihentetés után a bort állandó kevergetés mellett hozzáadjuk. A banánt megtisztítjuk és botmixerrel a krémbe keverjük a lime levével együtt, vaníliás cukorral ízesítjük. Citromfagylalttal, csészében tálaljuk. Tokaji Édes Szamorodni, édes borkülönlegesség illik hozzá

www.lidl.hu                                                                              Ch: 104,8 g

Címkék: , ,

Kommentek


Kommenteléshez kérlek, jelentkezz be:

| Regisztráció


Üdvözlünk a Cafeblogon! Belépés Regisztráció Tovább az nlc-re!