Ticci konyha - Ticci szakácskönyve

Csurgatott tojásleves

Csurgatott tojásleves

Hozzávalók:

  • pici vaj vagy zsír
  • kevés reszelt vöröshagyma
  • petrezselyemzöld
  • kis pirospaprika
  • kevés só
  • két egész tojás
  • egy kanál liszt
  • tejföl

Elkészítése:

Pici vajban vagy zsírban megpirítunk kevés reszelt vöröshagymát és vágott petrezselyemzöldet. Kis pirospaprikával, kevés sóval ízesítjük, felöntjük vízzel és felforraljuk. Egy edényben simára kavarunk két egész tojást egy kanál liszttel, és a forró levesbe csurgatjuk. Tálaláskor tejföllel dúsítjuk. Pető Margit: Matyó konyha

Címkék: , ,

Kommentek


Kommenteléshez kérlek, jelentkezz be:

| Regisztráció


Üdvözlünk a Cafeblogon! Belépés Regisztráció Tovább az nlc-re!