Ticci konyha - Ticci szakácskönyve

Csontleves daragaluskával

Csontleves daragaluskával

Hozzávalók:

  • ½ kg csont
  • 1 petrezselyem
  • 2 sárgarépa
  • 1 héjas vöröshagyma
  • zeller
  • karalábé
  • kevés bors

Elkészítése:

½ kg csontot sós vízben felteszünk főni majd hozzáadunk a 1 petrezselymet, 2 sárgarépát, 1 héjas vöröshagymát, zellert, karalábét és kevés borsot. Ha elkészült leszűrjük a levét és daragaluskával főzzük be.

Daragaluska:

Hozzávalók:

  • 2 tojás
  • 10 dkg búzadara
  • kevés olaj

Elkészítése:

2 tojást 10 dkg búzadarával, kevés olajjal összekeverjük, és a levesbe szaggatjuk.

 

Címkék: , ,

Kommentek


Kommenteléshez kérlek, jelentkezz be:

| Regisztráció


Üdvözlünk a Cafeblogon! Belépés Regisztráció Tovább az nlc-re!