Ticci konyha - Ticci szakácskönyve

Csontleves 1

Csontleves

Hozzávalók:

  • csont
  • 2 liter víz
  • 1 db sárgarépa
  • 1 db petrezselyem
  • ½ zeller
  • ½ karalábé
  • 1 db vöröshagyma
  • 2 gerezd fokhagyma
  • bors

Elkészítése:

Csontot 2 liter sós vízbe feltesszük főni, adunk hozzá 1 db sárgarépát. 1 db petrezselymet, ½ zellert, ½ karalábét, 1 db vöröshagymát héjával, 2 gerezd fokhagymát. Borssal fűszerezzük. A megfőtt levest leszűrjük és hozzáadjuk a májgaluskát, amit a következőképpen készítünk el.

Címkék: ,

Kommentek


Kommenteléshez kérlek, jelentkezz be:

| Regisztráció


Üdvözlünk a Cafeblogon! Belépés Regisztráció Tovább az nlc-re!